"Ik hoop dat ik over 10 jaar nog steeds bij RECO werk en dat ik dan op een dieplader rijd. Dat lijkt me top!"

 

Zijn leven lang wil Sandro al chauffeur worden. En als je wat wilt, moet je ook initiatief tonen. Zo ziet Sandro dat. Daarom heeft hij zelf zijn leerbedrijf geregeld. “Toen ik zeker wist dat ik de chauffeursopleiding zou gaan volgen, ben ik op internet gaan zoeken naar transportbedrijven in de buurt van mijn woonplaats Alphen. Met RECO heb ik zelf contact opgenomen, en zo kon ik in augustus 2018 beginnen."

 

Sandro rijdt in een grote bus met laadbak naar verschillende locaties. Het werkgebied van RECO is Nederland, België, Duitsland en Engeland.

 

"Tot nu toe heb ik alleen in Nederland gereden, maar een ritje naar het buitenland zou ik ook heel erg mooi vinden!"

 

Elke donderdag gaat Sandro naar school, hij vindt dat een noodzakelijk kwaad. "Ik werk veel liever, maar school hoort erbij. De vakken die niets met het beroep van chauffeur te maken vind ik minder leuk."

Gelukkig valt zijn baan bij RECO niet tegen. Elke werkdag is Sandro vaak al vóór zes uur onderweg naar een klant. “Ik maak lange dagen. Ik heb altijd gewerkt, ook toen ik nog op het vmbo zat. Aan een werkritme ben ik dus wel gewend en vroeg opstaan is voor mij geen probleem."

 

Sandro leert veel van zijn collega's bij RECO. "Vooral mijn collega's Jonas en Danny leggen alles goed uit en ik kan met hen echt lachen. Zoals Jonas en Danny zijn en werken, zo wil ik het later ook doen. Ook andere collega's zijn heel betrokken. Ik kan met vragen bij iedereen terecht. Bij de planner, bedrijfsleider, maar ook bij het secretariaat."

 

"Ik heb bij RECO het mooiste (leer)baantje dat ik maar kan wensen!"

 

In juli 2020 is Sandro klaar met zijn BBL opleiding en wil hij graag bij RECO blijven werken. Als hij nog een leerwerkbedrijf of stage had moet kiezen, dan had hij dat zeker weer voor één van de RECO-bedrijven gekozen! Wil jij net zo'n te gekke tijd als Sandro beleven, klik dan op onderstaande button!