Hoe Michael doorgroeide naar logistiek manager en begeleider bij RECO Materieelverhuur

Binnen RECO is Michael begonnen met het schilderen, timmeren en opknappen van units voor de afdeling Tijdelijke Huisvesting. Na een korte periode in de buitendienst is hij op kantoor aan de slag gegaan waar hij steeds meer richting de logistieke kant is gegroeid. Nu -ruim 10 jaar later- is hij als Logistiek Manager verantwoordelijk voor onder andere de dagelijkse aansturing van de buitendienst én is hij zowel een vangnet als ondersteuning voor de planners.

“Binnen RECO heb ik veel geleerd; in de praktijk maar ook door cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd. Door die diversiteit aan functies en kennis, weet ik veel van en over de organisatie”, vertelt Michael.

“RECO is een leerbedrijf vol afwisseling, uitdaging én specialisten.”

Hij gaat verder: “Sinds dit jaar ben ik praktijkbegeleider voor leerlingen of stagiaires binnen RECO waar mijn kennis en ervaring goed van pas kan komen. Het is belangrijk om jong talent enthousiast te maken over techniek en daarbij voldoende ondersteuning te bieden. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat er bij RECO genoeg mogelijkheden zijn voor een afwisselende stage of leertraject richting opleidingen als Mechatronica, Transport & Logistiek of Elektrotechniek”.

Kort samengevat: als leerbedrijf biedt RECO afwisseling qua afdelingen, uitdaging qua assortiment en werkzaamheden én enthousiaste specialisten die je veel kunnen leren. 
 

Bekijk onze logistieke stages, leertrajecten en vacatures